Saturday, January 22, 2011

NaK BaGiTaU jE...huhu

Aslm...kpd semua peminat blog,sht?hrp2 sht...=) . Hari Jumaat & Sabtu lepas saya dan geng2 JPP pergi menziarahi keluarga pensyarah saya kerana mereka telah kehilangan orang yang mereka sayang. Pengajaran : Sayangilah orang yang masih ada di samping kita seperti mak, ayah, ahli keluarga, sahabat mak we dan masyarakat di sekeliling kita. =) Kini, saya akan sibuk sedikit dengan persediaan MPPB KPLI AMBILAN JANUARI 2011 bermula esok. Kena buat teks mc, kena buat buku program...huhu. Ok utk personal lak, saya ucapkan terima kasih kpd "si dia" yang selalu bt saya tersenyum ketika penat & sudi berkawan dgn saya, thanks ya!=) Emm, rasanya itu sahaja lah utk kali ni, aslm...

2 comments:

  1. amboi2222222..
    saper lah `si dia` tu agaknyer yer..
    huhuhuh :)

    ReplyDelete
  2. hehe...hamba Allah s.w.t la fik...

    ReplyDelete